top of page
dekormoss_rund_konstgjord_mossa_inredning_1.jpg

MØBEL

tar naturen närmare dig

HandmadeWood.se tilbyder et stort udvalg af håndlavede træborde med harpiksindlæg. Epoxyharpiksbord er en elegant og usædvanlig dekoration af rummet.

Her finder du forskellige borde med harpiks og rensdyrmos. Alle borde er håndlavede og meget robuste.

Denne unikke løsning bliver et naturligt fokuspunkt i dit hjem og bliver et indlysende samtaleemne.

Benyt lejligheden, og find dine eksklusive borde af epoxyharpiks på HandmadeWood.se.

HandmadeWood.se tilbyder en unik vægdekoration med konserveret mos.

Vores vægoverføringsbilleder indeholder fuldstændig bevaret naturlig mos og lav. Det fungerer fremragende som lydabsorbenter sammen med naturens æstetiske egenskaber. Fototapet med naturbeskyttet mos og lav bliver et naturligt centrum i dit hjem og bliver et indlysende samtaleemne.

Selvom det er et naturprodukt, behøver det ikke adgang til sollys eller vanding. Det behøver heller ikke at blive trimmet, fordi dets vækst stoppes på grund af permanent imprægnering. Det kræver ikke pleje og beskæring, og det føder på fugt fra luften.

tree-silhouette.png

Plockning hanteras i harmoni med naturen

Mossa är en skyddad art i vårt land och det är förbjudet att plocka den i skogen. Vår mossa importeras från odlingar, så ingen påverkan på Jordens naturliga ekosystem. Balansen i naturen bibehålls.

acoustic.png

Ljuddämpare

Mossa är en bra ljuddämpare. En mossvägg kan effektivt absorbera och  ljud, vilket minskar ljudnivå i ett rum upp till flera decibel.

nature.png

100% Naturlig

Äkta kuddmossa (svampig mossa) behåller de bästa egenskaperna: ljusgrön färg, mjukheten- skön att känna på.  Den gröna färgen har en positiv påverkan på vår välbefinnande, lugnar synen och dumpar ner stressnivå.

lotus.png

Säker för barn och allergiker

Mossa innehåller inga giftiga ämnen och allergener.

dustproof.png

Dammtålig

Produkten har antistatiska egenskaper, det gör att dammpartiklar inte sätter sig på den. behöver de Produkterna behöver inte rengöras eller dammas.

weather.png

Luftfuktighetsmätare

 

 

Mossa absorberar fukt från miljön. Den trivs bäst i luftfuktighet på cirka 40%, vilket är det som vanligtvis finns där vi bor. Den kan användas som en indikator på luftfuktigheten i rummet. Den ger dig bra känsla att luften runt omkring dig är i bra balns. 

Relaterede produkter

bottom of page