top of page

Fraktkostnad & Leveranstid

På HandmadeWood.se erbjuder fri frakt på hela sortiment online!

Leveranstiden varierar beroende på produkt.

För att kunna erbjuda ett så brett sortiment som möjligt jobbar vi med flera olika lager, därför kan leveranstiden skilja sig åt mellan olika varor. På varje produkts informationssida hittar du information om den specifika produktens leveranstid.

Beställa online
paket Leverans

Leveranser

Vi jobbar för att försöka behandla din order så snabbt som möjligt, lägger du en order innan kl 12.00 på måndag-­fredag så behandlas ordern normalt samma dag för lagerförda produkter och du har normalt produkten inom 4 arbetsdagar med Postnord. Vi kan dock inte ansvara för eventuella förseningar som uppstår pga olika anledningar hos speditörerna när vi väl har skickat en vara.

Vissa produkter tar ibland slut även hos våra leverantörer, vi försöker hålla vår hemsida uppdaterad med denna information, men då vi inte själva kan se alla leverantörers lagersaldon så händer det att vi missar det ibland. Vi försöker att skriva på dessa produkter att dom är tillfälligt slut och när dom beräknas in, eller att man skall kontakta oss för information. Observera att även dessa produkter går att beställa, men dom kommer då dröja till utsatt tid. Tänk även på att alla besked är ungefärliga och kanske ej stämmer exakt. Det är ej säkert att vi kommer uppmärksamma att du lägger en order på en produkt som är slut, så kontakta gärna oss om du önskar mer information.

Delleveranser

Vi skickar endast en order när den är komplett. Har du gjort en order på fler produkter med olika leveranstid er så skickas ordern först när vi fått in alla produkter. Det blir då leveranstiden för den produkten som tar längst tid som gäller.

träbord_med_hartsinlägg_svart2.jpg
bottom of page