top of page
dekormoss_rund_konstgjord_mossa_inredning_1.jpg

DEKOR MED MOSSA

tar naturen närmare dig

 
Hitta dina egna unika handgjorda väggdekor med mossa!  
Den behöver varken tillgång till solljus, vattning eller att trimmas. En naturlig ljudisolering.

Välj mellan de befintliga exemplar eller skapa dina egna dekor 

HandmadeWood.se erbjuder unika väggdekor med konserverad mossa.

Våra väggdekorer innehåller helt konserverad naturlig mossa och löv. Den fungerar utmärkt som ljudabsorbenter tillsammans med naturens estetisktilltålande egenskaper. Väggdekor med naturkonserverad mossa och löv blir garanterat ett samtalsämne i sällskapet . Något ovanligt som man inte ser hemma hos andra. Bli en trendsättare!  

Trots att det är en naturlig, levande produkt, behöver den varken tillgång till solljus eller vattning. Det behöver inte heller trimmas, för till följd av permanent impregnering stoppas dess tillväxt. Det kräver inte vård och det matar på fukt från luften. 

 

tree-silhouette.png

Plockning hanteras i harmoni med naturen

Mossa är en skyddad art i vårt land och det är förbjudet att plocka den i skogen. Vår mossa importeras från odlingar, så ingen påverkan på Jordens naturliga ekosystem. Balansen i naturen bibehålls.

acoustic.png

Ljuddämpare

Mossa är en bra ljuddämpare. En mossvägg kan effektivt absorbera och  ljud, vilket minskar ljudnivå i ett rum upp till flera decibel.

nature.png

100% Naturlig

Äkta kuddmossa (svampig mossa) behåller de bästa egenskaperna: ljusgrön färg, mjukheten- skön att känna på.  Den gröna färgen har en positiv påverkan på vår välbefinnande, lugnar synen och dumpar ner stressnivå.

lotus.png

Säker för barn och allergiker

Mossa innehåller inga giftiga ämnen och allergener.

dustproof.png

Dammtålig

Produkten har antistatiska egenskaper, det gör att dammpartiklar inte sätter sig på den. behöver de Produkterna behöver inte rengöras eller dammas.

weather.png

Luftfuktighetsmätare

 

 

Mossa absorberar fukt från miljön. Den trivs bäst i luftfuktighet på cirka 40%, vilket är det som vanligtvis finns där vi bor. Den kan användas som en indikator på luftfuktigheten i rummet. Den ger dig bra känsla att luften runt omkring dig är i bra balns. 

Liknande produkter

bottom of page